Skip to main content

TEKITEK AB

Tillverkare av Nomaden
Hem  PC-Nomader  iPad-Nomader  Chromebook-Nomader  Beställ  Kontakta oss  Webbplatsöversikt   

 


Vikt: 40 kg
Höjd: 1103 mm
Bredd: 521 mm
Djup: 511 mm
Kapacitet: Upp till 24 datorer
Övrigt: 19´ rackstandard
220 V mjukstart anpassad till 10 Amp

Mobila lösningar - förutsättningarna har ändrats!

Nya modeller av iPad-Nomaden och Chromebook-Nomaden
Vi lanserar från och med HT 2016 nya modeller av iPAD-Nomaden och Chromebook-Nomaden. Enheterna förvaras nu i separata fack som avskiljs med hyllplan. Det gör lösningen tåligare för slitage och mindre känslig med avseende på passform. Lösningen innebär också att vagnarna är mindre än tidigare.

Lösning för Chromebooks! 

Vi kan nu leverera en ny lösning för att transportera 16 st Chromebooks (eller mindre modeller av bärbara PC:s). Lösningen är något större än iPad-Nomaden (se höger) men bygger på samma koncept. Läs mer här!

 

 


Lösning för iPads och andra plattor!

Söker du en enkel och smidig lösning för transport, förvaring och laddning av iPads/plattor. iPad-Nomaden är en lösning som kan hantera upp till 16 iPads. Läs mer om iPad-nomaden här.
 


Lösning för bärbara datorer!
PC-Nomaden är ett förvarings- och transportskåp för bärbara datorer (kan även användas för iPads eller Chromebooks). Flexibel och moduluppbyggd med plats för upp till 24 datorer/plattor. Installerad med ett system för uppladdning av datorernas batterier samt förberedd att utrustas med kompletterande utrustning som t.ex en trådlös basstation.
 
Nomaden ändrar på förutsättningarna genom att flytta datorerna till användarna i stället för användarna till datorerna. Nomaden passar skolor, utbildningsanordnare och bibliotek med stora behov av flexibilitet och valfrihet. En kostnadseffektiv lösning som ökar tillgängligheten och nyttan av IT-stödet.
 

För dig som vill ha:

  •  Enkel transport och förvaring av bärbara datorer
  •  Uppladdning
  •  En anpassningsbar lösning

 

Några exempel på tillämpningar

 

 

 

 

 Exempel 1

Exempel 2 Exempel 3